Selectează o Pagină
Târgul de Crăciun – Ediția a II a

Târgul de Crăciun, axat pe produse decorative din materiale reciclabile și produse de gastronomie, a adus o atmosferă de sarbatoare și creativitate în comunitatea școlară. Organizat înainte de sărbătorile de iarnă, pe data de 12 decembrie, acest eveniment a reprezentat o oportunitate excelentă pentru elevi să își foloseasca imaginația și să împărtășească bucuria Crăciunului cu colegii și cadrele didactice.
Pe holurile liceului s-a creat o atmosfera caldă, primitoare și plină de bucurie. Fiecare clasă a avut propriul stand, decorat într-un mod unic și festiv. De la prăjituri și biscuiți la ciocolată caldă și fursecuri tradiționale, toate au fost prezente pe standurile târgului. Pentru a promova conceptul de sustenabilitate, acestea au putut fi ambalate în materiale reciclabile.
Aditional, a existat un stand dedicat specific artistilor unde au fost realizate mici tablouri cu mesaje tematice de Crăciun. Aici, s-a aflat si o imprimanta 3D pentru a le putea exemplifica privitorilor procesul de creatie intr-un mod modern al decoratiunilor concepute cu ajutorul filamentelor din plastic reciclat.
De asemenea, targul a fost in scop caritabil, fondurile colectate fiind donate catre cei nevoiasi din comunitatea locala.
Prin organizarea acestui Târg de Crăciun s-a încurajat in intermediul elevilor creativitatea, spiritul comunitar și grijă față de mediu, oferind în același timp ocazia de a aduce bucurie și magie Crăciunului în comunitatea școlara.